Om oss

VAD VI ÄR

Vår historia

Swedish Powerfactory grundades 2021 med en passion för att skapa högkvalitativa kosttillskott
som lever upp till de höga kraven hos elitidrottare och som kan leverera prestationer på den absoluta toppnivån. 

Vår resa

Att bygga ett företag från grunden är sällan en enkel resa, och det krävde decennier  av hårt arbete och dedikation för att nå dit vi är idag. Men vår resa började långt innan idén om att starta Swedish Powerfactory förverkligades. Den sträcker sig till år av aktiv tävling och engagemang inom olika sporter, där vi hjälpte atleter att nå sina mål. Det inkluderar år av dedikerad träning, praktisk erfarenhet och utbildning inom näringslära och kosttillskott.
Under den här tiden byggde vi upp samarbeten och en djup förståelse för människors förväntningar och behov. Vi experimenterade och testade olika tillverkare och produkter för att förstå vad som verkligen fungerar. Faktum är att förberedelserna och erfarenheterna som ledde till grundandet av Swedish Powerfactory tog längre tid än själva företagsstartprocessen. Det är denna rika bakgrund och djupa insikter som har format oss till den pålitliga aktör på marknaden som vi är idag.

Vår process

Vår tillverkningsprocess är noggrant utformad för att säkerställa att varje produkt uppfyller våra höga standarder. Vi kombinerar avancerad teknik med expertis inom kosttillskott för att skapa produkter som är både effektiva och säkra för våra kunder. Varje steg i processen övervakas noggrant för att garantera kvalitet och renhet.
Vi är dock inte naiva när det gäller den konkurrensintensiva marknad vi verkar på. Vi är medvetna om att det finns de som försöker öka sina lönsamheter genom att hoppa över viktiga steg eller använda mindre kvalitativa ingredienser. Därför är vi alltid vaksamma och upprätthåller en nära kontakt med våra producenter och leverantörer. Vi strävar efter att vara föregångare när det kommer till produktkvalitet och säkerhet, och vi tar gärna in feedback från våra samarbetspartners och andra intressenter för att säkerställa att vi ständigt förbättrar våra produkter och processer. På så sätt kan du vara trygg med att du alltid får de bästa produkterna från Swedish Powerfactory.

Vår vision

Vår vision är att hjälpa människor leva ett aktivt och meningsfullt liv, fritt från tomma dopaminkickar. Vi är djupt engagerade i att prägla marknaden med vårt svenska kulturarv som symboliserar kvalitet och hållbarhet. Vi strävar efter att vara din pålitliga partner på vägen till en hälsosammare livsstil.

Våra Värderingar

Swedish Powerfactory är rotat i fem nyckelprinciper som styr vårt företag:
Kvalitet Vi kompromissar aldrig med kvalitet och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna.
Design och detaljer Varje produkt är noggrant utformad med omsorg om detaljer och design.
Miljö och ekonomisk påverkan Vi är medvetna om vår påverkan på miljön och arbetar för att minimera den samtidigt som vi är ekonomiskt ansvariga.
Innovation Vi är alltid på jakt efter nya sätt att förbättra våra produkter och processer.
Relationer och vänskap Vi värderar våra kunders och partners förtroende och strävar efter att bygga starka relationer.

Våra Ambassadörer

Elias Sundström
Ambassadör
Anton Eurenius Lopez
Ambassadör Info
Matilda Jansson
Ambassadör
Emelie Johansson
Ambassadör Info
Kiavosh Saidi
Ambassadör Info
Emelie Westman
Ambassadör Info